fbpx

Konfete me Tyl & Lule

208 L

E lezetshme dhe elegante. Kjo konfete fjongo me tyl & Lule u krijua si një detaj që do ti tregoj të ftuarit perkujdesjen tënde.

Lexo Detajet e produktit.

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews