fbpx

Set Libër Urimesh & Jastek Unazash Dekoruar me Temina & Lule

16500 L

  • Hand Made
  • Karton i veshur 32x22x2.5cm
  • Copë Saten & Tyl me Temina
  • 26 Fletë të personalizuara, Letër 170gr
  • Lule letre dhe perlina
  • 1 Stilolaps Special me bazament dërrase
  • Qualitet i lartë Printimi

Kutia ka përmasat për të vendosur Librin dhe Stilolapsin

Afate

Dizajni Dixhital: 1 – 2 Ditë Pune
Prodhimi: 5 – 15 Ditë Pune

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews