fbpx

Fjongo saten & Lule Perline

300 L

Luksi i përkthyer në një konfetë fjongo saten & lule perlë. Ky punim do të mbush sotopjatën e çdo të ftuari në dasmën tënde dhe do shkëlqejë. Ne e dijmë se ti po kërkon diçka unike.

Lexo Detajet e produktit.

Nuk ka stok

Independently verified
10 reviews