fbpx

Bonboniere me Mjelmë

440 L

Kjo bonboniere me mjelmë është një dhuratë elegante për dasmën tënde. Elegante dhe plot vlerë emocionale pasi mjelma mund të jetë simbol i juaj.

Lexo Detajet e produktit.

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews