fbpx

Flamingo në Qelq – Konfetë

358 L

Konfetë Flamingo në Qelq për eventet me këtë tematikë. E ëmbël dhe plot shije 🙂

Lexo Detajet e produktit.

337 në stok (mund të porositet pa pasur stok)

Emri i Fëmijës (data)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews