fbpx

Ftesë e Hapur zarfi fjongo

600 L

Nuse romantike, kjo ftesë e hapur me zarfi fjongo është ajo që po kërkon. Lulja pompoze e krijuar me fjongo saten dhe dekori me pupël, synojnë të përçojnë mesazhin tënd romantik tek të ftuarit. Ne kujdesemi për ndjenjat e tua e dashur ndaj sollëm këtë ftesë në jetë.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews