fbpx

Seti i Modeleve-Ftesa

700 L1000 L

Ju dëgjojmë! Jemi të sigurtë për punën tonë cilësore. Besojmë që prekja e ftesave dhe ndjesia që ato të japin, duhen provuar.

Seti përmban 3 modele. *Modelet në foto janë ilustruese për materialet.

  • Ngjyrat e letrave do përzidhen nga katalogjet në foto.

 

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews