fbpx

Ftesë me Copë Saten & Pasqyrë

1300 L

Kjo ftesë luksoze me copë saten dhe pasqyrë është unike dhe e krijuar eksluzivisht nga ne për ty. E butë dhe me shkëlqim, për nusen që dëshiron të bëj dallimin në çdo detaj të dasmës së saj.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews