fbpx

Ftesë me hapje anash & Lule Cope

330 L

Të përjetohet një moment si në përrallë! Një dasëm Shabby Chic me detaje të nuancave misty rose dhe ngjyrës lejla plot kontrast! Vijnë në këtë ftesë me hapje anash & Lule Cope. Kombinimi i të bardhës dhe lejlas së lehtë perfekt për një event romatik dhe elegant! E sjellim në këtë Ftesë me hapje anash & Lule Cope.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews