fbpx

Papirus me Lule & Dantellë – Ftesë

290 L

Një Ftesë Papirus me Lule të Printuara & Dekoruar me dantellë. Elegante dhe ekonomike për një dasmë të cilën dëshiron të duket plot jetë..

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews