fbpx

Ftesë Rustic & Kanellë natyrale

300 L

Dëshiron që ftesa jote të ketë element natyral? Kjo ftesë rustic me kanellë 100% natyrale është për ty. Zgjidh ngjyrën e preferuar të letrës dhe fjongos për ta përshtatur atë me dasmën tënde.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews