fbpx

Ftesë me printim lule bore

264 L

Kjo ftesë me printim lule bore, tepër elegante për nuset të cilat pëlqejnë lulet. Nësë është kjo që po kërkoje atëhetë zgjidh opsionet dhe na ler ne të krijojmë ëndrrën tënde.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews