fbpx

Ftesë Kuti & Teksti me Lule

1600 L

Kjo ftesë kuti & Teksti me Lule, elegante me printim logo e çiftit u dizenjua me dashuri dhe krijua me përkushtim, për njoftimin e martesës së çiftit Elida & Donaldo! Jeta e tyre plot Lule u pasqyruar në këtë detaj! Risi padyshim, sepse ti Elida je unike, ky krijim mbart dhe tregon karakterin dhe ëmbëlsinë tënde!

Lexo Detajet e produktit.

Nëse edhe ti je nuse si Elida, atëherë kjo ftesë mund të marrë edhe emrin tënd.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Teks Extra

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews