fbpx

Jastëk Unazash-Lule të kompozuara

3700 L

  • Hand Made
  • Copë Saten
  • Mbushje
  • Lule cope, shkume, letre të madhësive të ndryshme
  • Perla dhe aksesor plastik të madhësive të ndryshme
  • Qualitet i lartë qepje

Nuk ka stok

Independently verified
10 reviews