fbpx

Gota Shampanje-Aplikë & Fjongo Elegante

5700 L

  • Hand Decorated
  • 2 Gota të personalizuara me laser: 20.5x5cm
  • Aplikë
  • Fjongo saten 3mm & Perla 5mm
  • Shoqërohet me 1 Kuti të punuar me dorë (dhuratë)

***Në rast se ke porositur një libër urimesh & jastek unazash do krijohet kuti e përbashkët.

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Shkruaj ndryshimin që dëshiron dhe do lidhemi me ty për ta aprovuar.

Afate

Prodhimi: 4 – 15 Ditë Pune

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews