fbpx

Kuti kapak me Gurë dhe Trendafil

272 L

Kuti kapak me Gurë dhe Trendafil të krijuar me dorë. Kutia është perfekte për një nuse që pëlqen ngjyrat e ëmbla por me një theks tek ngjyrat dominante.

Lexo Detajet e produktit.

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews