fbpx

Konfetë me Perla & Kanellë

346 L

Kjo Konfetë me Perla & Kanellë, është kaq e ëmbël dhe unike, plot shkëlqim dhe aromë kanelle.

Lexo Detajet e produktit.

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews