fbpx

Konfete fjongo me Organzë

200 L

Kjo konfete në formë fjongo me organzë është elegante dhe ekonomike. Nëse je duke kërkur një detaj për festën tënde e cila kërkon të ketë ngjyra festive? Kjo është e duhura për ty.

Lexo Detajet e produktit.

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews