fbpx

Gota Shampanje me Perla

6600 L

  • Hand Decorated
  • 2 Gota të personalizuara me laser: 20.5x5cm
  • Perla të madhësive të ndryshme
  • Fjongo saten 3mm
  • Shoqërohet me 1 Kuti të punuar me dorë (dhuratë)

***Në rast se ke porositur një libër urimesh & jastek unazash do krijohet kuti e përbashkët.

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Shkruaj ndryshimin që dëshiron dhe do lidhemi me ty për ta aprovuar.

Afate

Prodhimi: 4 – 15 Ditë Pune

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews