fbpx

Ftesë me Aplikë Gold

700 L

Best Seller! Kjo ftesë ka mahnitur nuset. Eleganca dhe shkëlqimi i saj e bën të përshtatshme për dasma të cilat kanë një tematike luks por edhe pak vintage. Dantella me fije ari dhe letra speciale do ta bëjnë të ftuarin tënd të doja ta ruaj përherë.

Lexo Detajet e produktit.

50 në stok

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews