fbpx

Ftesë Copë Saten & Inicialet pasqyrë

589 L

Kjo ftesë copë saten & inicialet me pasqyrë e butë dhe plot sharm është për ty. A je një nuse që të pëlqen të surprizosh atëherë zgjidh ngjyrat e tua tek opsionet.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews