fbpx

Ftesë e Hapur me aksesor lule

330 L

Trëndafilat janë tepër të famshme tashmë, si zgjedhja më popullore për lule dasme, dhe arsyeja është e justifikueshme. Ato janë delikate, të bukura dhe gjithmonë duken Unike. Ato ekzistojnë në shumë ngjyra dhe ne i lidhim me dashurinë por jo vetëm… Ne menduam ti përshtatsnim tek aksesori i nje Ftese te Hapur.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews