fbpx

Konfetë Fjongo saten & Lule Perlë

300 L

Luksi i përkthyer në një konfetë fjongo saten & lule perlë. Ky punim do të mbush sotopjatën e çdo të ftuari në dasmën tënde dhe do shkëlqejë. Ne e dijmë se ti po kërkon diçka unike.

Lexo Detajet e produktit.

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews