fbpx

Ftesë print Lulebore & prerje anash

242 L

Kjo ftesë me print lulebore është mahnitëse. Bluja është lidhur gjërësisht me dasmat. Lule bore ngjyrë blu janë lulet plot jetë dhe nuset i zjedhin për dasmën e tyre.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews