fbpx

Zarf Katror me dy Hapje – Ftesë Dasme

237 L

Kjo ftesë dasme zarf katror me dy hapje është krijuar për nuset të cilat po kërkojnë diçka elegante dhe ekonomike. Palosja në formë zarfi e bën atë që të mos i nevojitet diçka shtesë. Fjongo saten dhe dekori me perlat gjysëm sikurse edhe detaji me printimin e inicialeve i jep zarfit katror pamjen unike. Teksti me informacionin e dasmës tënde mund të ndryshoj sipas dëshirës.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews