fbpx

Ftesë dasme Zarf me Hapje në mes

242 L259 L

Kjo ftesë dasme zarf me hapje në mes është krijuar me letër me pore të theksuara. Ka shkëlqim që në secilën ngjyrë ndryshon pamje. Dekoruar me Fjongo  saten, dantellë dhe disa perla ftesa merr pamjen Vintage. I përshtatet më së miri tematikën e dasmës.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews