fbpx

“Dream-catcher” me lule

347 L

Kjo konfetë dasme “Dream-catcher” me lule padyshim që ka një histori. Është dizenjuar për nuse elegante dhe dasma që luksin e kanë në protokoll.

Lexo Detajet e produktit.

Nuk ka stok

Independently verified
10 reviews