fbpx

Konfete Copë & Fjongo

264 L

Kjo konfete me copë & fjongo i përshtatet nuses e cila kërkon diçka të qepur tërësish me dorë. Elganca e saj është pika e fortë për të tërhequr vemendjen e të ftuarve. Personalizo tek opsionet zgjedhjen tënde dhe ne do ta krijojmë për ty.

Lexo Detajet e produktit.

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews