fbpx

Ftesë Kuti- Hapje në Mes & Aksesor

1500 L

Kjo ftesë Kuti me Aksesor dy gurë gri, letër kadife  dhe hapje në mes është shumë elegante. Idejuar për dasma luksoze. Për çiftet që dëshirojnë të ndricoj ftesa e tyre.

Lexo Detajet e produktit.

 

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews