fbpx

Ftese Katrore me Perla Lot

250 L

Ftese Katrore me Perla Lot dhe dekoruar me dy hapje krijuar për dasma diçka elegante dhe ekonomike. Palosja në formë zarfi e bën atë që të mos i nevojitet diçka shtesë. Fjongo saten dhe dekori sikurse i jep zarfit katror pamjen unike. Teksti me informacionin e dasmës tënde mund të ndryshoj sipas dëshirës.

Kur të ftuarit ta marin në dorë këtë ftesë me siguri do të surprizohen nga detajet dhe materialet super cilësore me të cilat është krijuar.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Afate

Teksti Dixhital: 1 – 2 Ditë Pune
Prodhimi: 3 – 15 Ditë Pune (në varësi të sasisë)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews