fbpx

Ftese Kuti-Copë saten & lule

715 L

Një punë e shkëlqyer artistike, e cila do ti lej të ftuarit e tu gojë hapur. Inspiruar nga pranvera dhe delikatesa e luleve u krijua kjo ftese kuti me copë saten. Eventi yt duhet të reflektohet në perfeksion.

Lexo Detajet e produktit.

Nuk ka stok

Independently verified
10 reviews