fbpx

Ftesë me Velut aksesor Dantelle dhe Saten

407 L

Pikërisht kjo ftesë me velut të jep ndjesinë e kadifes. Dizenjuar për çiftin i cili dëshiron ngjyrat e theksuara por edhe pamjen luksoze njëkohësisht. Nusja që dëshiron të ketë ngjyrën blu në detajet e dasmës kjo është ftesa jote. Shkëlqimi dhe sharmi që i jep aksesori, dekori me dantellë dhe saten plotëzon totalisht pamjen e saj.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews