fbpx

Ftesë me Velut dhe Pupël

396 L

Pikërisht kjo ftesë me velut dhe pupël të jep ndjesinë e kadifes. Dizenjuar për çiftin i cili dëshiron ngjyrat e theksuara por edhe pamjen luksoze dhe romantike njëkohësisht.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews