fbpx

Kuti kapak me Gurë Fjongo Organze dhe Lule

270 L

Konfetë kuti me kapak e dekoruar me kordele organzë dhe lule saten dhe letre. Kutia është perfekte për një even që pëlqen ngjyrat e ëmbla..

Lexo Detajet e produktit.

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews