fbpx

Kuti e tejdukshme – Konfetë

396 L

Kjo Kuti e tejdukshme – Konfetë  me kombinimin kordelesh saten dhe perle është krijuar për nuse elegante. E dimë që po kërkon një dhuratë elegante për të ftuarit e tu ndaj ky propozim është perfekt.

Lexo Detajet e produktit.

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews