fbpx

Konfetë bazë Qel & Aksesor Zemër

402 L

Kjo Konfetë bazë Qel & Aksesor Zemër, është kaq unike sa do ta dekorojë më së miri tavolinën tuaj. Dhe të ftuarit do të ikin me një dhuratë të bukur.

Lexo Detajet e produktit.

Nuk ka stok

Independently verified
10 reviews