fbpx

Qerasje fejese-Organzë kordon & lule

176 L

Qerasje fejese me organzë me kordon dhe lule cope dhe shkumë. Detaji unik për një fejese dhe dasëm elegante.

Lexo Detajet e produktit.

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews