fbpx

Zarf me dy hapje Vertikale

292 L308 L

Kjo ftesë zarf me hapje vertikale ka një kombinim të rustic dhe elegantes. Bashkimi i detajeve si letra craft, fjongo saten, pupla dhe aksesori perle me gurë arrin të plotësojë nevojën e një dasme elegante. Gjithashtu edhe me tematikë rustik. Me siguri që nuk do kalojë pa u vënë re nga të ftuarit e tu.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews