fbpx

Ftesë e hapur me detaje dantelle

327 L

Kjo ftesë e hapur me dantelle është krijuar për ti dhënë të ftuarit një shije të menjëhershme të dasmës. Eleganca e saj e paevitueshme sepse dantella siriane është krijuar me material fin. Secili detaj është ngjitur me dorë dhe me shumë kujdes për të mos humbur në asnjë moment magjinë e saj. Zgjidh ti ngjyrën e letrës dhe fjongos dhe magjia do të vazhdojë.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews