fbpx

Kafaz metalik me Lule Cope

370 L

Kafaz metalik me lule cope, si konfetë për të ftuarit e tu vjen në menyrën më origjinale. Plot stil, me përmasë elegante dhe çdo detaj i kuruar me kujdes. Perfekte për një dasëm luksoze.

Lexo Detajet e produktit.

Nuk ka stok

Independently verified
10 reviews