fbpx

Glob me Petale

363 L

Kjo bonboniere/konfetë Glob i tejdukshëm me Petale dhe Pupël. Është një kujtim se të duan shumë njerëzit që ta dhurojnë! Simbolizon besnikërinë dhe mbrojtjen!

Lexo Detajet e produktit.

Nuk ka stok

Independently verified
10 reviews