fbpx

Ftese me hapje lart & Kadife

385 L

Ftese me hapje sipër dhe dekor me kadife elegante dhe luksoze . Nëse dasma jote do të jetë e kuruar dhe me detaje navy blu atëherë kadifja të mundëson përshtatshmëri.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

**Ngjyra e kadifes nuk ndryshon është Navy Blue

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews